Oma  sisäinen kutsumuksesi on tuonut sinut näille sivuille.

Meillä on ilo ja kunnia esitellä sinulle kolme suomennettua kirjaa, jotka tuovat yksityiskohtaisesti esiin mysteerisen todellisuuden maansisäisestä väestöstä ja sen yhteydestä sivilisaatioomme. Kirjat sisältävät tietoa Agatha-verkoston kristallikaupungista nimeltään TELOS.

Kirjat on kanavoinut Aurelia Louise Jones. Adama valitsi erityisesti hänet tähän pyhään tehtävään. Adama on Teloksen korkea-arvoinen pappi ja planeettamme ensimmäinen patriarkka. Useiden ylösnousseiden mestareiden kanavointien myötä saamme sisäistää suurenmoista tietoa, joka askel askeleelta ohjaa meitä yhdistymään omaan valoomme.

Telos Finlandin päämääränä on edistää nyt jo edesmenneen Aurelia Louise Jonesin aloittamaa tehtävää julkituoda Teloksen opetuksia ja valmistaa maapalloa Uuden Lemurian esiintuloon.

Telos Finland on 19. tammikuuta 2009 perustettu rekisteröity yhdistys. Se on vapaa, henkinen yhdistys, jolla ei ole minkäänlaisia sidoksia uskontoihin tai lahkoihin. Toivotamme tervetulleeksi jokaisen, joka tuntee sydämessään kutsun avautua oman valonsa ohjaukseen parantumisen, valaistumisen ja ylösnousemuksen tiellä.

Sivustomme tarkoituksena on avata kaikille pohtimiseen tila, joka auttaa saamaan syvemmän ymmärryksen uusista energioista, jotka tulevat korkeammista ulottuvuuksista. Näiden energioiden vastaanottamiseen ja sisäistämiseen tulee osata vain yksi asia:

puhua universaalia kieltä – Sydämen kieltä.

Kutsumme sinut opettelemaan kanssamme tätä sydämen kieltä. Rakkaudella toivomme saada olla avuksi, kun kuljet sisäistä tietäsi kohti omaa ylösnousemistasi, jolloin toteutat oman suuruutesi ja omaksut sen valon, joka sinä olet.

Toivotamme sinulle viihtyisää vierailua,

Leena Pulkkinen